Ga naar inhoud

Vragen

Kan ik een auto inruilen met leasen

Ja dat kan zeker. In het contract met de leasemaatschappij is het mogelijk om een inruil te verwerken. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van het leasebedrag.

Kan ik een import auto leasen

Het is mogelijk om bij Leasescanner een import auto te leasen. Hiervoor is wel een Nederlandse importeur nodig. Dit kan een dealer zijn die gespecialiseerd is in het importeren van auto’s. Neem contact op met Leasescanner voor een lijst met bedrijven die je hierbij kunnen helpen.

Heb ik een jaarrekening nodig voor leasen

Nee je hebt geen jaarcijfers nodig voor een lease bij Leasescanner. Soms wil een bank wel meer informatie over uw onderneming. Dan kan er wel verzocht worden om de jaarcijfers op te sturen.

Kan ik een auto leasen met een negatief BKR

Nee. Bij een financial lease wordt altijd gekeken of u lopende achterstanden heeft. Zowel de bestuurder als het bedrijf worden gecheckt en bij een actieve BKR codering zijn er geen mogelijkheden bij Leasescanner.

Hoe werkt verzekeren met lease

Bij financial lease regel je zelf een autoverzekering. De auto moet onder voorlopige dekking zijn wanneer je de auto ophaalt bij de autodealer. Neem dus vroegtijdig contact op met een verzekeraar. Bij operational lease regelt de leasemaatschappij de verzekering. Je huurt de auto dan als dienst en wordt geen eigenaar van de auto.

Hoe werkt bijtelling met financial lease

Je bent op zoek naar een leaseauto, maar hoe zit het nu precies met die bijtelling? Om te weten wat er het beste bij jou past is het belangrijk om goed te begrijpen wat bijtelling is en hoe het wordt berekend.   Bijtelling Als ondernemer is bijtelling het bedrag dat bij jouw bruto jaarinkomen wordt […]