Top 10 Leasepersonenauto’s

13 December 2018 136 keer bekeken 5 minuten leestijd
img

Link naar sectie binnen pagina

Het kiezen van een leaseauto is afhankelijk van een aantal factoren. Om je te helpen bij jouw keuze volgt nu de top tien van leasepersonenauto’s. De tien populairste leasepersonenauto’s van de afgelopen twee jaar.
Wat direct opvalt is de ruimschootse vertegenwoordiging van Volkswagen in de lijst. De Golf, Astra, Polo en Up! zijn er allemaal te vinden. Daarnaast heeft ook Skoda flinke meters gemaakt met zijn Octavia.

Of je nu wendbaar wilt zijn in stadse gebieden of comfortabel wilt cruisen over de snelweg, jouw ideale leaseauto staat zonder twijfel in deze lijst.

1. Volkswagen Golf

Zuinig, innovatief én sportief. De Volkswagen Golf voert al jaren de lijst van populairste personenauto’s aan. De Duitse degelijkheid maakt van de Volkswagen Golf een duurzame leaseauto. De nieuwere modellen hebben Apple Carplay, Adaptive Cruise Control, Park Assist en Traffic Jam Assist. Een stijlvolle leaseauto die stiekem een jongensdroom in vervulling laat gaan.

2. Volkswagen Passat


                                                                      

Stijlvol, ruim en krachtig. De Volkswagen Passat lijkt een beetje op de grote broer van de Volkswagen Golf. Nóg completer, geavanceerder en luxer. Met 5.225 verkochte Passats in 2016 een terechte tweede plek.

3. Opel Astra


Met name het interieur van de Opel Astra is indrukwekkend. Daarnaasthebben de nieuwere Opel Astra 5-deurs en Sports Tourer modellen een geavanceerd assistentie-systeem dat zorgt voor nog meer veiligheid. Met Opel Eye heeft de Astra recentelijk 5 sterren behaald in de EURO NCAP veiligheidstest.

 

Car_Image_One

4. Volkswagen Polo


Logo_Image_Two

name de Polo BlueMotion is een verantwoorde en degelijke keuze als zakelijke leaseauto. Minder milieubelastend en meer kilometers op een tank. Waar de Polo vroeger in populariteit inleverde, is het tegenwoordig een boegbeeld voor nieuwe, innovatieve technologieën.

Car_Image_Two

5. Skoda Octavia

Skoda is de laatste jareneenstuk populairdergeworden in Nederland. Dat blijkt ook wel uit de 3.771 verkochte Octavia’s in 2016. De Octavia is degelijk, ruim en zonder al teveel poespas een goede keuze binnen zijn prijsklasse.

 

6. Renault Clio

Renault_Logo

De Renault Clio is één van de ruimste in zijn klasse en is zijn eigenreputatie ruimschoots voorbij gegroeid. Een stijlvolle, zakelijke verschijning en een economisch verantwoorde keuze.

7. Opel Karl


5 zitplaatsen in een klein pakketje.  Rijd je veel in de stad en wil je daarbij behendig kunnen manoeuvreren? De Opel Karl is de perfecte ‘cityhop’ leaseauto. Ondanks zijn kleine formaat is de Karl verrassend ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Je least een Opel Karl met minder dan 30.000 kilometer op de teller al vanaf €105,41 per maand!

 

8. Volkswagen Up!

Logo_Image_Two

De kleinste Volkswagen.  Superhandig in de stad,parkeren is nooit meer een probleem. En hoewel de Up! de kleinste Volkswagen is, zal zijn ruimte je nog verbazen.

9.BMW 3-serie

Dynamisch, sportief, de BMW 3-serie heeft het allemaal. Zakelijk, elegant en krachtig zijn termen    Dynamisch, sportief, de BMW 3-serie heeft het allemaal. Zakelijk, elegant en krachtig zijn termen passend bij deze leaseauto. Van buiten een stoere look en feel, van binnen elegant en extreem comfortabel.

Car_Image_Five

10. Toyota Aygo


Logo_Image_Five 

Een superzuinige leaseauto perfect voor korte ritten door drukke steden, maar daarnaast ook comfortabel tijdens een lange rit over de snelweg. De Toyota Aygo heeft alles wat je van de klasse mag verwachten verpakt in een handzaam en wendbaar model.

Car_Image_Six