Top 10 Lease bedrijfswagens

13 December 2018 63 keer bekeken 5 minuten leestijd
img

De Volkswagen Caddy is al jaren de meest populaire bedrijfswagen om te leasen. De wendbaarheid van een personenauto, de ruimte van een bus. Denk je erover een bedrijfswagen te leasen? Wij hebben de top tien van meest populaire bedrijfswagens om te leasen voor je op een rij gezet.
Net als bij de leasepersonenauto’s is Volkswagen ruimschoots vertegenwoordigd, op de voet gevolgd door Mercedes-Benz.

Meer of minder ruimte, lange ritten of korte stukken, jouw ideale lease bedrijfswagen kun je in deze lijst zeker vinden. Klik op de afbeeldingen om het aanbod te bekijken.

1. Volkswagen Caddy


Al jaren favoriet bij ondernemers. De nieuwere modellen van de Volkswagen Caddy zijn zuinig, sportief en wenbaar zonder in te leveren op ruimte. De Duitse degelijkheid maakt van de Volkswagen Caddy een duurzame leaseauto. Bekijk het lease aanbod.

2. Volkswagen Transporter

Logo_Image_Two

Al 70 jaar produceert Volkswagen de Transporter modellen. De ideale bedrijfswagen voor die ondernemer die net wat meer ruimte nodig heeft dan de Volkswagen Caddy te bieden heeft. De Volkswagen Transporter heeft veel ruimte voor eigen inrichting op maat en nieuwste generatie heeft ook de BlueMotion Technologie.
Car_Image_Eight

3. Mercedes-Benz Sprinter

Logo_Image_Six

De Mercedes-Benz Sprinter is al te leasen vanaf €50,71 per maand. Een van de ruimste in zijn klasse. Met de Mercedes-Benz Sprinter zul je nooit ruimte te kort komen. Ook te leasen als bakwagen met laadklep.

 

Car_Image_Nine

 

4. Mercedes-Benz Vito

Logo_Image_Six

Met de Mercedes-Benz Vito krijg je enorm veel laadruimte. Het nieuwste model is door de BlueEFFICIENCY-maatregelen erg zuinig en voelt in gebruik als een personenauto. De nieuwe Mercedes-Benz Vito met amper 6.000 kilometer op de teller lease je al vanaf €122,18 per maand!

 

Car_Image_Ten

5. Opel Vivaro

De Opel Vivaro valt onder de middelgrote bedrijfswagens en je least hem al vanaf €47,31 per maand. De cabine is comfortabel en daarnaast is de laadruimte door zijn vorm bijzonder praktisch. De Opel Vivaro is een fijne bedrijfswagen voor dagelijks gebruik, of je nu grote of kleine ladingen vervoert.

 

 

6. Renault Traffic


Renault_Logo

De Renault Traffic is de Franse broer van de Opel Vivaro. De cabine van de nieuwere modellen is bijzonder praktisch als je veel onderweg bent. Renault noemt het zelf een mobiel kantoor met ergonomische stoelen en optimaal zitcomfort. Daarnaast is de Renault Traffic leverbaar met de langste laadruimte binnen dit segment.

 

Car_Image_Twelve

8. Volkswagen Crafter


Met de Volkswagen Crafter (een relatief nieuw model van Volkswagen) krijg je veel bedrijfswagen voor je geld. De nieuwe TDI-motor is zuinig en betrouwbaar. Daarnaast behoud de Crafter in de meeste gevallen een hoge restwaarde. Een slimme bedrijfswagen om te leasen dus.

 

Car_Image_Thirteen

 

9. Renault Kangoo

 

Renault_Logo

De Renault Kangoo is compact en veelzijdig. De laadruimte is bij de nieuwe modellen flexibel in te delen en de Kangoo Maxi kan een lading tot wel 4 kubieke meter kwijt. Een bijzondere feature is de derde zitplaats voorin. Je least een Renault Kangoo bedrijfswagen al vanaf €40,50 per maand.

 

Car_Image_Fourteen

10. Peugeot Partner

De nieuwere Peugeot Partner modellen beschikken ook over een derde zitplaats voorin. Een wendbare en flexibele bedrijfswagen van Franse maak. Of je nu goederen of personen wilt vervoeren, met de Peugeot Partner ben je op iedere situatie voorbereid. Je least een Peugeot Partner al vanaf €47,31 per maand.