GOEDKOOPSTE PRIVATE LEASE
Peugeot 108

Private lease aanbiedingen van vandaag. Leasescanner heeft altijd de laagste prijs voor private lease.

nú vanaf
159,-p/m
img

Voordelige private lease

Wanneer je besluit te gaan voor private lease kun je het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Een grote, zware auto waarin je veel kilometers rijdt, komt uiteraard neer op een maandbedrag dat vele malen hoger is dan bij een kleine auto met minder opties. Wij laten je graag zien hoe je zo voordelig mogelijk uit bent als je kiest voor private lease.

Goedkoop leasen

Voordelige modellen

Zoals al gezegd, zijn de kleinere modellen het meest voordelig per maand. Wij noemen hier de voordeligste modellen van dit moment (december 2018): Volkswagen UP: Dit echte stadsautootje lijkt misschien heel klein, maar is van binnen verrassend ruim en biedt plaats aan vijf personen.

Het is één van de populairste auto’s binnen de private lease en dat komt waarschijnlijk ook door het lage maandbedrag. Voor minder dan €200,- is de Volkswagen Up al privé te leasen. Fiat 500: Net als de UP is ook de Fiat 500 een hele handige, kleine stadsauto maar uiteraard ook voor iedereen buiten de stad.

Voor nog geen €200,- per maand krijg je een compleet pakket aan opties bij deze vierzitter. Peugeot 108: Deze stadsauto met vier zitplekken is ook al een paar jaar zeer populair onder de private lease-klanten. Net als beide auto’s die wij hierboven hebben genoemd, heeft dat te maken met de lage prijs en de vele opties die voor dat lage maandbedrag meegeleverd kunnen worden.

De beste private lease aanbieders

Heb je besloten dat je graag een auto via private lease wilt gaan rijden, dan moet je nog de keuzen maken bij wie je dit gaat onderbrengen. Er zijn namelijk talloze aanbieders die private lease contracten verstrekken en elk hebben ze zo hun eigen voorwaarden.

Het is voor jou dan ook belangrijk om goed te vergelijken waar jij uiteindelijk het voordeligst uit bent. Wanneer je er zelf niet veel verstand van hebt, lijkt het gemakkelijk om het via een tussenpersoon te regelen, maar dit kan een stuk duurder uitvallen dan wanneer je het rechtstreeks bij een dealer in orde maakt.

Ga dus vooral langs bij één of meerdere autodealers in je omgeving en laat alle informatie op papier zetten zodat je het eventueel thuis nog even goed kan bekijken voordat je ergens je handtekening onder zet.

Lease of koop

In veel gevallen kan private lease voordeliger zijn dan het kopen van een auto. Wanneer je bijvoorbeeld geen spaargeld hebt en geld moet lenen bij een kredietverstrekker om een auto aan te schaffen. In dat geval ben je voordeliger uit met private lease aangezien je hierbij geen verdere kosten hebt behalve die voor brandstof.

Leasemaatschappijen kunnen hun prijzen laag houden doordat zij de auto’s met hoge korting kunnen inkopen. Deze korting wordt deels doorberekend in jouw uiteindelijke maandbedrag. Zelfs wanneer je een jonge occasion koopt, zijn de kosten hiervan vaak nog hoger dan het maandbedrag dat je zou betalen als je diezelfde auto via private lease zou hebben gereden.

Uiteraard houden we hierbij rekening met de kosten voor het onderhoud en reparaties die daarbij al zijn inbegrepen.    

Goedkoper rijden met Snappcar en Justlease

Naast de standaar private lease aanbiedingen is het mogelijk om je auto beschikbaar te stellen voor delen. De lease aanbieders Snappcar en Justlease hebben de mogelijkheid om je auto beschikbaar te stellen aan andere. De maandelijkse kosten kunnen daarmee verlaagd worden tot wel 99,- EUR per maand.

Gemiddelde kosten private lease 2019

Gemiddelde kosten:

€ 511,-

Opel

Karl

logo
Minimale kosten:

€ 179,-

BMW

BMW X3

logo
Minimale kosten:

€ 843,-

Gemiddelde kosten private lease 2019

€ 179 - € 843,-