img

LEASE TIPS, NIEUWS & BLOG
Leasescanner blog

Het Leasescanner nieuwsblog biedt u actuele en praktische informatie rondom de thema’s lease, leaseauto’s en vervoer. Zo vindt u hier tips om te besparen op uw leaseauto, maar ook handige algemene informatie over bijvoorbeeld de gevolgen van politieke ontwikkelingen op de autolease branche. Bekijk hieronder het overzicht van onze recente blogartikelen.

Nieuwste artikelen

img
logo
nieuws

Automerken vechten om eerste plaats in top 10 private lease.

De laatste jaren is de populariteit van private lease steeds verder toegenomen. Het leasen van een auto als consument is inmiddels net zo normaal als zakelijke lease. Je kunt dan ook niet om de voordelen heen: Je rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand en vrijwel alle bijkomende kosten zijn bij die prijs inbegrepen.

[…] lees verder

Leasescanner

18 January 2019

img
logo
nieuws

De toekomst van elektrische private lease

Het rijden in een elektrische auto wordt steeds populairder. De verkoop van volledige elektrische auto’s is vorig jaar met maar liefst 132 procent gestegen. Toch is de elektrische auto niet voor iedereen een voor de hand liggende optie bij het uitzoeken van een nieuwe wagen. Een hoge aanschafwaarde en dus dure verzekering, onzekerheid over kosten, accu en restwaarde zijn een aantal nadelen van een elektrische auto. Daarnaast is het ook lastig om een laadpaal te verkrijgen bij de voordeur […] lees verder

Leasescanner

14 December 2018

img
logo
nieuws

Populairste elektrische auto 2019

Volkswagen is van plan in 2020 zijn eerste elektrische auto in productie te nemen, Volvo gaat vanaf 2019 geen auto’s meer uitbrengen die alleen maar op brandstof rijden en Audi […] lees verder

Leasescanner

14 December 2018

Meest populair

img

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van de beste autolease deals? Schrijf u in voor de Leasescanner nieuwsbrief.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Bel of mail ons voor persoonlijk advies

Heeft u vragen? Over uw aanvraag, uw leaseconstructie, over schade of pech onderweg? Onze leaseadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ze gerust.

  • Bel ons

    030 227 2361

    Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

  • Mail ons

    Stuur een email

    Wij streven er altijd naar om binnen 24 uur te reageren.

Bekijk veelgestelde vragen
img