img

LEASE AANBOD
Financial lease Skoda Octavia

Skoda Octavia

De rijke historie

Het eerst model van de Škoda Octavia werd in 1959 geïntroduceerd. Deze auto kon toen 125 km/u of 130 km/u, dat hing af van de versie die je had. Na 37 jaar kwam de Octavia met een vernieuwd uiterlijk op de markt. Deze auto kon worden gekocht als hatchback en als stationwagen. De tweede generatie werd geproduceerd van 2004 tot 2009. Deze Škoda was verkrijgbaar als hatchback en als combi met MPI, FSI en TFSI benzinemotoren en in TDI dieselmotoren. De nieuwste Octavia is de derde generatie en heeft een flinke update gehad in 2017.

Update Octavia

In 2017 is het uiterlijk van de derde generatie van de Škoda Octavia veranderd. De Octavia heeft Full-LED dubbele koplampen, Blind Spot Detection en Rear Traffic Alert. Blind Spot Detection is een systeem dat door Volvo is ontwikkeld. Hierbij wordt de bestuurder gewaarschuwd wanneer een andere auto zich in de dode hoek begeeft. Met Rear Traffic Alert kan je zien wat er achter je gebeurt door een achteruitrijcamera. De Škoda Octavia Hatchback is verkrijgbaar vanaf een nieuwprijs van € 23.490 en de Octavia Combi vanaf € 24.390. De Style-uitvoering van de Combi beschikt over alle voordelen van de Active- en Ambition-uitvoering met daarbij onder andere een elektrische airconditioning met twee klimaatzones, automatisch dimmende buitenspiegels en een Bluetooth handsfree carkit.

Zakelijk en particulier

De Octavia wordt door Škoda omschreven als een auto voor zakelijke bestuurders die veel onderweg zijn en voor particulieren die kiezen voor stijl. Het is een auto die ook populair is om te leasen. De Octavia is een moderne auto die de technische ontwikkelingen en innovaties in de autobranche nauw volgt. De Škoda Octavia kan dan ook volledige worden samengesteld naar eigen wensen en behoeften. Er is keuze uit zes verschillende uitvoeringen. Daarbij kan een passende motor worden gekozen, de kleur, velgen, het interieur en eventueel extra opties.

Afschrijving

Een auto verliest per jaar waarde en dat is terug te zien in de afschrijving. Het is per auto verschillend wat het afschrijvingspercentage per jaar is. Als we kijken naar een Octavia die in 2013 nieuw is gekocht voor € 18.990 en waarvan de vraagprijs vier jaar later € 12.500 van is. Bij een kilometerstand van 132.900 kilometer is het afschrijvingspercentage 34,2 procent.

 

Lijst
Aantal Skoda Octavia gevonden: 87

87 voertuigen gevonden

Sorteer op
Filters:SkodaOctaviaWis alle filters

Niet gevonden wat u zocht?

Blijf op de hoogte van nieuwe occasions. Meldt u aan om op de hoogte te blijven van nieuw occasion aanbod.

Hou mij op de hoogte