img

LEASE AANBOD
Financial lease Renault Trafic

Renault Trafic

De Trafic sinds 1980

De verkoop van de Renault Trafic begon in 1980, waarna er nog meerdere aanpassingen zijn gedaan aan het uiterlijk en de motoren. De Trafic uit het jaar 1992 beschikte over een dieselmotor met 65 pk en verbruikte gemiddeld 10 liter per 100 kilometer. Renault heeft de huidige Trafic ontwikkeld en deze bestelwagen werd ook op de markt gebracht als de Opel Vivaro en de Vauxhall Vivaro.

Wat biedt de Trafic

De Renault Trafic kan je nieuw kopen vanaf een prijs van € 18.490. Renault biedt de Trafic aan als een bestelwagen met een sterke en moderne uitstraling dat gebruikt kan worden als een mobiel kantoor. Er zijn vijftig verschillende versies van de Trafic en dus voor iedereen een Trafic die bij hem of haar wensen aansluit. Naast de achteruitrijcamera, parkeersensoren en cruise control, beschikt de Renault Trafic over onder andere Hill-Start Assist. Hierbij blijft de bestelwagen twee seconden op de handrem staan wanneer je wilt wegrijden op een helling van meer dan 10 procent. De veiligheid bij de Trafic wordt ook gewaarborgd door bijvoorbeeld de ESP: Elektronisch Stabiliteits Programma. Hierbij wordt de richting aangepast wanneer dat nodig is door rekening te houden met het gewicht van de lading.

Interessant voor welke doelgroep

De Renault Trafic is voornamelijk interessant voor zakelijke bestuurders. Voor deze doelgroep biedt Renault dan ook een extra service bij de Trafic. Het is mogelijk om de bestelwagen precies naar jouw wensen om te laten bouwen. Dit is een onderdeel van het Renault Pro+ netwerk dat er alles aan doet om aan de wensen en behoeften van de zakelijke bestuurders te voldoen. Samen met een verkoopadviseur wordt er gekeken welke bestelwagen het beste bij jouw onderneming past en het team zorgt er altijd voor dat je je werk kunt blijven doen. Andere voordelen van het Renault Pro+ netwerk zijn onder andere de haal- en brengservice en dat je binnen acht uur terecht kunt in de garage zonder afspraak.

Afschrijving

Een Renault Trafic van 8 jaar oud, met 110.000 kilometer op de teller en een nieuwprijs van € 26.715, schrijft dit jaar € 1.109 af. Het gaat hierbij om een indicatie van de afschrijving. Er moet rekening worden gehouden met de kilometerstand van de auto, hoe duur de auto was in aanschaf en hoe oud de auto nu is. Er moet ook worden gekeken naar de restwaarde van de auto, wanneer er wordt verwacht dat de bestelwagen niet meer gebruikt kan worden voor de werkzaamheden. Ten slotte moet er in kaart worden gebracht hoeveel jaar de bestelwagen vermoedelijk gebruikt kan worden.

 

Lijst
Aantal Renault Trafic gevonden: 23

23 voertuigen gevonden

Sorteer op
Filters:RenaultTraficWis alle filters

Niet gevonden wat u zocht?

Blijf op de hoogte van nieuwe occasions. Meldt u aan om op de hoogte te blijven van nieuw occasion aanbod.

Hou mij op de hoogte