img

LEASE AANBOD
Financial lease Opel Astra

Opel Astra

Ontdek het begin van de Astra

Het is 27 jaar geleden dat de Opel Astra in Nederland op de markt kwam. Het was de Astra F, die na de Kadett E kwam. Deze Astra was er ook in de GSi-uitvoering en beschikte over een basismotor met 115 pk. In 9,5 seconden reed deze Astra van 0 tot 100 km/u. Het uiterlijk van de Astra nam veranderingen aan in 1995. Daarnaast werd ook de twee liter 16V motor van de GSi vervangen door een Ecotecmotor met 136 pk in plaats van 150 pk. De Astra G kwam in 1998 op de markt en hiervan werden maar liefst 2,29 miljoen auto’s van verkocht. De nieuwste Astra is de Astra K die drie jaar geleden (2015) op de markt werd gebracht.

Van alle gemakken voorzien

De Opel Astra heeft tegenwoordig veel functies en een strak uiterlijk. Door de IntelliLux LED worden tegenliggers niet meer verblind door groot licht en zorgt de Wellness AGR voor een ontspannen rit met een massagefunctie. Daarnaast beschikt de Astra over het Opel Eye-veiligheidssysteem. Dit systeem voorkomt ongelukken door alles rond de auto in de gaten te houden en de bestuurder op tijd te waarschuwen en te helpen. Voor de Astra is er een diesel-, benzine- en 1.4 CNG Turbo motor mogelijk. De dieselmotoren zijn er tot 160 pk, de benzinemotoren tot 200 pk en de 1.4 CNG Turbo motor beschikt over 110 pk. De Opel Astra kan je nieuw aanschaffen vanaf een prijs van € 20.999.

Modellen van de Astra

De Astra is een auto uit de middenklasse en heeft plaats tot vijf personen. Er kan gekozen worden voor een hatchback, cabrio, sedan, GSi of een stationwagen. Voor de sportieve bestuurders is er ook de Sports Tourer beschikbaar. De Astra is een betrouwbare auto en biedt veel comfort. Het is dus ook een ideale auto voor een gezin of om mee naar afspraken te rijden voor het werk.

Afschrijving

Het is goed om te weten hoeveel waarde je auto jaarlijks verliest. Het gaat hierbij om het afschrijvingspercentage van de auto en dat hangt van verschillende factoren af. Bepaalde automerken zullen hun waarde langer behouden en het aantal gereden kilometers komt er ook bij kijken. Een Opel stationwagen die nieuw € 23.000 kostte uit het jaar 2015 en die 67.000 kilometer heeft gereden, schrijft drie jaar later bijvoorbeeld 9,6 procent (€ 2.216) af.

Iets vergelijkbaars?

Sinds het nieuwe uiterlijk van de Opel Astra zijn de concurrenten als Volkswagen Golf, Ford Focus en de Peugeot 308 weer in zicht. Het ging vooral om het gewicht van de Astra dat nu lichter is en ervoor heeft gezorgd dat er weer geconcurreerd kan worden met de genoemde auto’s. Bij de Golf en de Astra zijn veel gelijkenissen te vinden. Het is de bagageruimte en de achterbank die bij de Golf ruimer en beter te benutten zijn. Bij de Astra is de standaarduitrusting veelzijdiger en is de auto bij veel modellen tegen een goedkopere prijs te verkrijgen. Verder beschikt de Astra over een Onstar systeem. Dit systeem stelt je in de gelegenheid om een telefoniste te spreken in eigen taal en brengt jou bijvoorbeeld op de plek van je gewenste bestemming op dat moment. Maar ook tegen inbraak en diefstal biedt het een oplossing, namelijk dat de auto op slot gaat en uitgezet wordt wanneer jij aangeeft dat de auto gestolen is.

 

Lijst
Aantal Opel Astra gevonden: 270

270 voertuigen gevonden

Sorteer op
Filters:OpelAstraWis alle filters

Niet gevonden wat u zocht?

Blijf op de hoogte van nieuwe occasions. Meldt u aan om op de hoogte te blijven van nieuw occasion aanbod.

Hou mij op de hoogte